Λιπαντικά Castrol

  
Λιπαντικά Οχημάτων

Με περισσότερα από εκατό χρόνια εμπειρίας στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, η Castrol έχει ακόμα και σήμερα την ίδια δέσμευση, να προσφέρει λιπαντικά κορυφαίας τεχνολογίας και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για εσάς ή για τις ανάγκες της επιχείρηση σας. 

Τα προϊόντα Castrol δοκιμάστηκαν και απέδειξαν τις δυνατότητές τους στα όρια της αντοχής... μια τεχνική που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα. Πολλά από τα λιπαντικά της που ξεκίνησαν σαν αγωνιστικά λάδια είναι πλέον διαθέσιμα στον καθημερινό αυτοκινητιστή, επιτρέποντας σε εκατομμύρια ανθρώπους να μοιράζονται τα οφέλη της τεχνολογίας με αγωνιστικά διαπιστευτήρια.

                                                                                

                                                                                                                                                                      

 Λιπαντικά Βιομηχανίας & Ναυτιλίας

Για εσάς που επιζητάτε την ανώτατη απόδοση, την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και την ελαχιστοποίηση του κόστους, τα μοναδικά προϊόντα της Castrol προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και απαντήσεις στους προβληματισμούς σας ώστε να κοιτάτε μπροστά με σιγουριά. Επενδύστε στο μέλλον με τα μοναδικά προϊόντα Castrol. 


Ενημερωθείτε για τα προϊόντα που αφορούν το μηχανοκίνητο όχημα σας ή την εταιρία σας και χρησιποποιείστε τα έξυπνα εργαλεία για τη σύσταση προϊόντων και για την αναζήτηση δελτίων τεχνικών δεδομένων στην παρακάτω ιστοσελίδα:
http://www.castrol.gr 


 

Νέα σειρά EDGE


ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΤΑ CASTROL EDGE, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΤΗΣ CASTROL ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 

Μία ολοκληρωμένη σειρά με κορυφαία λιπαντικά κινητήρων αυτοκινήτων, η οποία παρέχει άριστη συμπεριφορά και στις 7 κρίσιμες παραμέτρους του κινητήρα και σας ταιριάζει απόλυτα, άσχετα με το τι, πώς ή πού οδηγείτε.

Η Castrol αναπτύσσει και παράγει λιπαντικά για περισσότερα από 100 χρόνια. Χρησιμοποιεί την τεχνολογική της εμπειρία σε στενή συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές κινητήρων προκειμένου να παράγει μία πλήρη σειρά 100% συνθετικών λιπαντικών για αυτοκίνητα:

1. Για αυτούς που απαιτούν το καλύτερο
2. Μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων με τα κορυφαία λιπαντικά Castrol
3. Το απόσταγμα της εμπειρίας της Castrol για περισσότερα από 100 χρόνια
4. Πληρούν τις προδιαγραφές κατασκευαστών αυτοκινήτων όπως: BMW, VW, Audi, Vauxhall, Aston Martin
5. Συνδέουν το πάθος της Castrol για τα λιπαντικά με το πάθος των οδηγών με το αυτοκίνητο τους

ΟΙ 7 ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

1. Προστασία από τη φθορά
2. Μεγαλύτερη διάρκεια του λιπαντικού
3. Απόδοση σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας
4. Μεγαλύτερη καθαρότητα για μεγαλύτερη διάρκεια
5. Προστασία της ισχύος
6. Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου
7. Έλεγχος θερμοκρασίας

 

 


 

Νέα σειρά MAGNATEC

ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΜΟΡΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ

Χαρακτηριστικά

Γνωρίζουνε τι απαιτείται για να συντηρείται το αυτοκίνητο σας όπως του αξίζει. Το νέο Castrol Magnatec περιέχει «Έξυπνα» Μόρια για δυναμική και διαρκή προστασία των μερών του κινητήρα, εξασφαλίζοντας στο αυτοκίνητο σας άψογη λειτουργία για μέγιστο διάστημα.

Τα «Έξυπνα» μόρια που ξέρουν ακριβώς που να πάνε:
Μελέτες από την ανάλυση των επιφανειών του εσωτερικού των κινητήρων αποδεικνύουν ότι τα «Έξυπνα μόρια που περιέχει στη σύνθεση του το Magnatec, επικολλώνται επιλεκτικά στα σημεία όπου εμφανίζονται αυξημένες φθορές.

Πλεονεκτήματα

Εξασφαλίζει διαρκή και ιδανική λίπανση με μία μεμβράνη προστασίας στα σημεία του κινητήρα όπου περισσότερο απαιτείται, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής του εκκεντροφόρου άξονα όπου οι καταστροφικές φθορές είναι συχνές.

Μετρήσεις φθορών σε πραγματικές συνθήκες με τη χρήση κορυφαίων τεχνολογικά μεθόδων (radiation techniques) αποδεικνύουν ότι το Magnatec προστατεύει τον κινητήρα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο λιπαντικό, κατά την κρίσιμη φάση της εκκίνησης.

Τα «Έξυπνα» μόρια του Magnatec:

1. Προσκολλώνται στα εσωτερικά τοιχώματα του κινητήρα σας, δημιουργώντας μία μεμβράνη, η οποία προστατεύει κατά το ξεκίνημα και για πάρα πολύ περισσότερο. 

2. Επικολλώνται στις μεταλλικές επιφάνειες καθιστώντας τα διάφορα τμήματα του κινητήρα περισσότερο ανθεκτικά στη φθορά.