Λιπαντικά bp

  
Λιπαντικά Οχημάτων

Τα λιπαντικά bp σας συνοδεύουν σε κάθε σας διαδρομή με ποιότητα και με αξιοπιστία, παρέχοντας σας λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών αποδόσεων για κάθε είδους κινητήρα, εγκεκριμένα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές τόσο για το αυτοκίνητο, την μοτοσικλέτα ή το σκάφος σας, όσο και για την επιχείρηση σας.

                                                                                                              

 

 Λιπαντικά Βιομηχανίας & Ναυτιλίας

Για εσάς που επιζητάτε την ανώτατη απόδοση, την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και την ελαχιστοποίηση του κόστους, τα μοναδικά προϊόντα της bp προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και απαντήσεις στους προβληματισμούς σας ώστε να κοιτάτε μπροστά με σιγουριά. Επενδύστε στο μέλλον με τα μοναδικά προϊόντα bp. 

 

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα που αφορούν το μηχανοκίνητο όχημα σας ή την εταιρία σας και χρησιποποιείστε τα έξυπνα εργαλεία για τη σύσταση προϊόντων και για την αναζήτηση δελτίων τεχνικών δεδομένων στην παρακάτω ιστοσελίδα:
http://www.bplubricants.com/el/  


 

Νέες σειρές Visco - Vanellus με CleanGuard


Μια νέα σειρά λιπαντικών βασισμένη σε μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρει στους πελάτες τελειοποιημένα προϊόντα και ευκολία στην επιλογή και τη χρήση τους. Tα νέα λιπαντικά της σειράς Visco και Vanellus, κατάλληλα για επιβατικά και βαρέα οχήματα αντίστοιχα, είναι σχεδιασμένα να διασφαλίζουν την άριστη απόδοση και τη βελτιωμένη αποτελεσματικότητα με σεβασμό στον κάθε τύπο οχήματος.

Η bp με σεβασμό και σταθερή δέσμευση προς το περιβάλλον, έχει ενσωματώσει στη σειρά Visco τη νέα τεχνολογία προστασίας Cleanguard, που επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των κινητήρων και βελτιώνει την απόδοση, μειώνοντας ταυτόχρονα τη ρύπανση. Η νέα αυτή τεχνολογία αποτρέπει την απόθεση καταλοίπων στον κινητήρα του οχήματος και επιτυγχάνει εξαιρετική οικονομία καυσίμων. Με αυτόν τον τρόπο το λιπαντικό διαρκεί περισσότερο και ελαχιστοποιεί τις φθορές του κινητήρα, προσφέροντας μακροχρόνια απόδοση άνευ προβλημάτων.

Η σειρά Vanellus της bp για βαρέα οχήματα είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστών και τεχνολογιών κινητήρων εντός και εκτός δρόμου (συμπεριλαμβανομένων όσων διαθέτουν φίλτρα κατακράτησης σωματιδίων DPF) και συμβαδίζει με τους πιο πρόσφατους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς (Euro 4) για την ελαχιστοποίηση εκπομπών ρύπων. Με τη νέα, απλούστερη σειρά Vanellus, είναι πλέον πιο εύκολο να επιλέξει ο κάθε επαγγελματίας τον τύπο λιπαντικού για το όχημά του, δεδομένου ότι οι νέες λύσεις ικανοποιούν όλες τις ανάγκες και προδιαγραφές της αγοράς και υποστηρίζονται από μία μεγάλη ενεργειακή επιχείρηση όπως η bp.