Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία TPS – Τριανταφύλλου Φ. Α.Ε. ιδρύθηκε το 1999 έπειτα από τη συγχώνευση προηγούμενων εταιριών των σημερινών ιδιοκτητών της. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των πετρελαιοειδών και πιο συγκεκριμένα στο χώρο της εμπορίας καυσίμων και λιπαντικών και της κατασκευής και του εξοπλισμού πρατηρίων υγρών καυσίμων από το 1966, με όλες τις προηγούμενες νομικές της μορφές και επωνυμίες έως και σήμερα ως ανώνυμη εταιρία.

Η εταιρία σήμερα εδρεύει στη διεύθυνση τέρμα 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Το προσωπικό που απασχολεί ανέρχεται στα 16 άτομα κατανεμημένα στη διοίκηση, στην τεχνική υπηρεσία, στην αποθήκευση και στη διάθεση των προϊόντων.    

Η TPS – Τριανταφύλλου Φ. Α.Ε. είναι συνεργάτης της εταιρίας πετρελαιοειδών bp εδώ και 25 χρόνια στον τομέα της εμπορίας και διανομής καυσίμων και λιπαντικών. Επιπλέον, από το 2004 έχει αναλάβει την εμπορία λιπαντικών bp και Castrol στα πρατήρια bp στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της bp.  

 

Η εταιρία διαχειρίζεται ένα μεγάλο δίκτυο πελατών το οποίο μπορεί να εξυπηρετεί σχεδόν σε όλα τα επίπεδα και το οποίο εκτίνεται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η μεταφορά όλων των προϊόντων της εταιρίας, καυσίμων και λιπαντικών, γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα, στοιχείο που συντελεί στην ταχύτατη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

 

Η τεχνική υπηρεσία της εταιρίας αποτελείται από εκπαιδευμένο και πολύπειρο προσωπικό που βρίσκεται πάντα στην διάθεση των πελατών της για την γρήγορη επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να εμφανιστεί.

 

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι υψηλών προδιαγραφών ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις και αυστηρότερες προδιαγραφές. Οι πελάτες της εταιρίας στους οποίους διακινούνται τα προϊόντα της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, βιομηχανίες, πρατήρια υγρών καυσίμων, εργοτάξια και συνεργεία.